نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است لوکاس واسکز از رئال مادرید جدا شد باشگاه استقلال: حسینی به‌زودی قرارداد می‌بندد واکنش مدیرعامل تراکتور به بازگشت ترابی به پرسپولیس قایدی، خرید جدید النصر + عکس باشگاه استقلال درخواستی برای بخشش ساپینتو به کمیته استیناف ارسال نکرده است حردانی: سرباز استقلالم + عکس خیال تراکتور از محروم نشدن بیرانوند راحت است؟
سرخط خبرها

شریعت در مشهد، شادکام در تهران| مشهدی‌ها در ایستگاه هشتم

  • کد خبر: ۱۶۵۰۹۶
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۱:۴۰
شریعت در مشهد، شادکام در تهران| مشهدی‌ها در ایستگاه هشتم
تیم‌های مشهدی در هفته هشتم رقابت‌های لیگ دسته سوم به مصاف رقبا می روند.
کوروش راوی
خبرنگار کوروش راوی

گروه ورزش| شهرآرانیوز، در ادامه رقابت‌های لیگ ۳، تیم‌های شادکام و شریعت به مصاف رقبای خود می‌روند. شریعت که پس از ۴ هفته نباختن، نتایج سینوسی خود را آغاز کرده و هفته قبل در چالوس مقابل نیکاپارس تن به شکست ۲ بر ۰ داده، این هفته باید در ورزشگاه ثامن پذیرای مردان پاشا باشد. مردان پاشا با ۱۲ امتیاز در رده دوم است و شریعت با ۹ امتیاز به رتبه ششم تکیه کرده است.

شاگردان آتی ترک حسابی از قضاوت‌ها گلایه دارند و معتقدند ناداوری‌ها باعث شده آنها از صدر جدول دور باشند‌. این دیدار از ساعت ۱۶ آغاز خواهدشد.

در دیگر بازی مهم برای فوتبال مشهد، تیم شادکام که با رفتن سعید خانی حسابی از ریل موفقیت خارج شده، در تهران به دنبال کسب ۱ پیروزی در رقابتی سخت است. آنها باید از ساعت ۱۶ در تهران به مصاف آکادمی کیا بروند که به تازگی از شوک کسر ۶ امتیاز خارج شده و با برد هفته قبل کمی به جدول امیدوار است.

شاگردان هادی مهدوی کیا که تا پیش از حکم کمیته انضباطی به صعود امیدوار بودند پس از اعلام کسر ۶ امتیاز برای بقا می جنگند و تنها ۷ امتیاز دارند. تیم کیا که حسابی سرحال نشان داده بود، هفته قبل موفق شد به پیروزی برسد و حالا باید به مصاف شادکامی برود که در ۳ هفته ابتدایی لیگ با سعید خانی ۷ امتیاز از ۳ بازی گرفته بود. 

این تیم با حضور نیکبخت در راس کادرفنی ۴ بازی و ۴ امتیاز، میانگین ۱ امتیاز از هر بازی را ثبت کرده و فقط ۱ بار در ۱ ماه اخیر طعم پیروزی را چشیده‌است. شادکام با نیکبخت در صورت پیروزی، در ۵ بازی به ۷ امتیاز می رسد، این میزان امتیاز با سعید خانی در ۳ هفته رقم خورد.

سامیت با ۱۶ امتیاز صدرنشین است و به نظر می‌رسد که شاگردان رحمانی خود را از سایر رقبا جدا کرده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->